Voor kantinebeheerders

Bij een gezonde sportieve omgeving hoort natuurlijk ook een verantwoorde kantine. Kijk wat Lekker Bezig voor jouw kantine kan betekenen!

Lekker Bezig is een programma speciaal voor voetbalverenigingen, sporters en supporters. Door middel van een doorlopend programma worden kantinebeheerder geholpen bij het bieden van een gezonde keuze in de kantine. Met tips, met recepten, met kantine-clinics of met leuke wedstrijden.

Niets verbieden

Lekker Bezig is er niet om producten te weren uit de kantine. Het gaat om het bieden van een keuze. Natuurlijk hoeft het broodje kroket niet weg, maar probeer ook eens een gezond broodje te bieden. Kijk bij Food & Drinks voor lekkere en makkelijke gezonde recepten!

Samen Lekker Bezig

We doen dit samen. Lekker Bezig stimuleert het delen van successen, tips en ervaringen met andere verenigingen. Door het bieden van een platform en door het organiseren van regionale inspiratiesessies. Houd deze website goed in de gaten!
 Of lees over de successen van andere kantines bij Lekker Bezig Labs

Gezond rendement

Het Lekker Bezig assortiment heeft naast een hoge voedingswaarde ook een goede marge. Ten slotte is de kantine een belangrijke pijler binnen het  totale financiële plaatje van de club. Vanuit de Lekker Bezig Labs worden de meest succesvolle producten en ideeën doorvertaald naar de andere Lekker Bezig verenigingen. Zo gaat een gezond assortiment hand in hand met een financieel gezonde kantine!

Meld je vereniging aan!

Meld je vrijblijvend aan voor Lekker Bezig en laat je verder informeren door Sligro over de vele mogelijkheden van Lekker Bezig